full screen background image

Over

Al 25 jaar houdt Rattlesnake Shake een ongekende reputatie hoog. De balans tussen heftig en hitgevoelig is al jaren een schot in de roos en de in Oss gerijpte mannen weten telkens van elk optreden weer een waar spektakel te maken. De stijl laat zich het best omschrijven als ‘Cock Rock’, rock met ballen dus! De set is opgebouwd rond een mix van gemanipuleerde pop/rockklassiekers, allen met de nodige jus overgoten zodat ze het label Rattlesnake Shake mogen dragen.

Rattlesnake Shake

Onder de hoogtepunten van de afgelopen jaren waren onder andere het winnen van de Clash of the Coverbands van 1600 andere inschrijvingen, diverse singles in de hitlijsten, spelen op podia zoals Paradiso, 013, de Effenaar en festivals zoals Paaspop en Festyland om er maar een paar te noemen. Ook bij 3fm zijn de mannen geen vreemden door diverse optredens in de programma’s van Giel Beelen, Rob Stenders en Martijn Muis.

Ze doen zichzelf eer aan door telkens weer hun oude vel af te schudden en vernieuwend en fris voor de dag te komen. Met een nieuwe gitarist en een set vol nieuwe ideeën zijn de mannen weer klaar voor het volgende hoofdstuk in dit muzikale rockboek!

Rattlesnake Shake doet gewoon nog steeds waar ze het beste in zijn. Keihard rocken en kiezen voor gevarieerde en originele invalshoeken. Humor spelvreugde en energie zijn belangrijke kenmerken van deze muzikale slangenmensen. In dit leven zijn een aantal dingen zeker, belastingen betalen is er een van, uit je dak gaan bij Rattlesnake Shake een tweede.

Bezetting

Jan Loeffen: Zang
Eugene Dappers: Gitaar/zang
Maarten Verhoog: Gitaar
Berrie Vermeulen: Drums
Michel Dappers: Bas

Oud leden

Frits Appel: Gitaar (1997-2012)
Rob van Druenen: Bassist (1991-1997)
Erik de Vocht: Gitaar (1991-1995)
Ron van Herpen: Gitaar (1991-1997)
Heino Ploegmakers: Drums (1995-1997)
Richard Zopfi: Drums (1991-1995)